27 maart 2019

Binnenkort liggen deze speciale yoghurtjes in de supermarkt

Wat waren we vorig jaar door het dolle heen toen het bericht naar buiten kwam dat er yoghurt met Licor 43 op de markt gebracht zou worden. Helaas, het bleek om een 1 aprilgrap te gaan. Gelukkig bundelden de makers van Boer’n yoghurt en Licor 43 dit keer wel echt hun krachten en dat resulteert in deze nieuwe yoghurtsmaak.

We durven te wedden dat dit een heerlijke yoghurt zal zijn.

Alcohol

We houden onze harten nog een beetje vast, aangezien we vorig jaar thuiskwamen van een koude kermis toen bleek dat de Licor 43-yoghurt een grapje was. Maar het lijkt erop dat er nu wel echt een Boer’n yoghurt met Licor 43-smaak komt. Dit klinkt verrukkelijk, maar je kunt het toetje niet aan iedereen voorschotelen, denk aan de kleintjes, want er zit toch een klein beetje alcohol in, namelijk 0,9 procent.

Echt geen grap?

Wij waren niet de enigen die een beetje twijfelde of dit nu wel of niet een grap is. Website Flair vroeg zich dit ook af en na een snelle navraag werd hen op het hart gedrukt dat het echt geen grap is. Waar je dan moet zijn om een emmertje (of 10) te bemachtigen? Vanaf 1 april 2019 kun je de Boer’n yoghurt geïnspireerd door Licor 43 vinden in de schappen van Boni, Deen, Spar, Pioesz, Hoogvliet, Jan Linder, Nettorama, Makro, Dekamarkt, Dirk van de Broek, Plus en Coop. En natuurlijk bij de Zuivelhoeve winkels.

Lees ook: Recept: eiwitrijke pannenkoeken met Griekse yoghurt

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Licor 43 Facebook