28 juni 2019
Sabine

In deze vestigingen willen we wel een Big Tasty eten 

Een beetje McDonald’s-fan weet in elke grote stad wel een McDonald’s te vinden, maar de filialen in de volgende steden verdienen bijna een plekje op je bucketlist. De vestigingen zijn prachtig en we zouden zeggen dat een bezoekje aan deze filialen wel de moeite waard is.

Je staat gewoon versteld.

Een Happy Meal-McDonald’s

De meeste gebouwen zijn vrij standaard, maar deze vestiging van het fastfoodrestaurant is in de vorm van een grote Happy Meal. Word je zelf helemaal happy bij het zien van dit gebouw? Je vindt ‘m in het Amerikaanse Dallas in de staat Texas.


HappyMeal

Het vliegtuigfiliaal

Het zal je vast nog niet overkomen zijn dat je tijdens een vlucht McDonald’s kon bestellen bij de stewards of stewardessen, maar degenen die wel heel graag aan boord van een vliegtuig willen genieten van een McDonald’s-menu kunnen terecht in deze McDonald’s-vestiging in het plaatsje Taupo in Nieuw-Zeeland. Hier kun je je McFlurry nuttigen in een omgebouwd vliegtuig.

vliegtuig

Een McMansion

Als je voorbij deze mansion rijdt, zou je eerder denken dat het een chic huis is dan dat het een plek is waar je een Big Tasty kunt scoren. Toch is het echt een McDonald’s-filiaal. Wil je hier wel een menuutje naar binnen werken? Dan moet je naar New Hyde Park in Amerika.

McMansion

Een smalle, fascinerende McDonald’s 

Voor bovenstaande vestigingen moest je een halve wereldreis maken, maar gelukkig hebben we ietsjes dichterbij ook bijzondere filialen. Dit restaurant van de populaire fastfoodketen vind je aan Rue Saint-Lazare in Parijs. Franse frietjes eten in Frankrijk, het heeft wel wat.

Parijs

Dineren in stijl

Als we heel eerlijk zijn, gaat dat werkwerken van een groot voordeelmenu niet altijd in stijl. De toch niet altijd supergezellige omgeving zorgt er vaak voor dat we onszelf niet meer dan een ‘hap, slik, weg’-momentje gunnen, maar in dit McDonald’s-restaurant in Sydney in Australië blijf je waarschijnlijk wel wat langer zitten. Het inrichten was een project van Juicy Designs en in deze McDonald’s vind je mooie schilderijen, kleurrijke details en moderne stoelen en tafels.

Sydney

McFlurry with a view

Als je geniet van je McNuggets heb je meestal niet het meest appetijtelijke uitzicht. Vaak kijk je uit op een drukke weg of op een winkelstraat. Gelukkig kan dat ook anders. Deze McDonald’s in China biedt je uitzicht op de prachtige toppen van berg Yangshuo. Zit je net aan de andere kant? Dan kijk je uit over een prachtig meer.

China

Een retro McDonald’s

Vind je het heerlijk om naar films te kijken die zich tientallen jaren geleden afspeelden en zou jij je ook wel even in deze tijd willen wanen? Een menuutje eten met een burger, milkshake en frietjes? Het kan. Deze retro McDonald’s in Illinois in Amerika biedt je deze ervaring.

Illenois

Lees ook: Deze bijzondere dingen heeft McDonald’s in het buitenland in het assortiment

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Travel | Beeld: Unsplash