12 september 2023
Esther Reitsema

Eindelijk kunnen we ons favoriete ijs in een echte Ben & Jerry’s-winkel halen

Onze gebeden zijn gehoord! Zeer binnenkort opent Ben & Jerry’s de eerste fysieke pop-up store in Nederland. Deze maand nog kunnen we genieten van een winkel vol al het lekkerste ijs, waar de chunks en swirls je om de oren vliegen. 

Zintuigen laten prikkelen

“Gedurende het derde en vierde weekend van september is de Ben & Jerry’s Chunky Experience in het centrum van Rotterdam een genot voor je smaakpapillen én the place to be om al je zintuigen te laten prikkelen”, schrijft Ben & Jerry’s in een persbericht. “Maak deel uit van een unieke reis door alle lagen van een heerlijke pint romige Ben & Jerry’s Sundae. Ervaar de smaken van Ben & Jerry’s als nooit tevoren en laat al je zintuigen prikkelen tijdens deze Chunky Experience. Denk onder andere aan een 360° photobooth, een one-of-a-kind immersieve audiovisuele ervaring en natuurlijk heel veel ijs!”

Rotterdam

De pop-up store staat in de Hofbogen in Rotterdam en is geopend tussen vrijdag 15 en zondag 17 september en vrijdag 22 september en zondag 24 september. Je kunt helemaal gratis een kijkje nemen in de wereld van de lekkerste ijssmaken. Wij maken alvast een plekje vrij in de agenda!

Lees ook: Huh? Is de McKroket helemaal vervangen voor een Meatless variant?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron & Beeld: Ben & Jerry’s