28 maart 2022
Sanne

Albert Heijn roept de lekkernij terug

Heb jij afgelopen weekend boodschappen gedaan bij Albert Heijn en daarbij lekkere bokkenpoten in je mandje gegooid? Let dan even goed op, want de supermarktketen heeft een veiligheidswaarschuwing afgegeven voor de lekkernij. 

Allergenen

Albert Heijn heeft de ‘AH Bokkenpoten uit de bakkerij’ met houdbaarheidsdatum 07-04-2022 teruggeroepen. Er is per ongeluk een verkeerd etiket op het product geplakt, waarop een aantal belangrijke allergenen missen. De allergenen soja, noten en amandel zijn namelijk niet vermeld.

Niet eten

Klanten met een soja- noten- en/of amandelallergie worden dringend verzocht om de bokkenpoten niet te eten. Heb jij een dergelijke allergie en deze lekkernij in het keukenkastje liggen? Breng het dan terug naar een Albert Heijn-filiaal bij jou in de buurt. Bij inlevering krijg je het aankoopbedrag weer terug.

Heb je geen allergie voor soja, noten en/of amandel? Dan kun je zonder zorgen genieten van de bokkenpoten. Voor meer informatie en vragen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn.

Lees ook: Zelf bokkenpootjes maken? Dat is dus helemaal niet zo ingewikkeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Albert Heijn | Beeld: iStock