04 mei 2022
Christel

‘Het is eigenlijk heel simpel’

Het negende seizoen van Heel Holland Bakt is wederom een succes. André van Duin neemt de presentatie van het programma voor zijn rekening en is maar wat trots dat Heel Holland Bakt een kijkcijferkanon is. Maar wat is eigenlijk het geheim van het succes van het bakprogramma?

Geheim

De stralende lach van jurylid Janny van der Heijden, de fijne tips van Robèrt van Beckhoven en de grappen van André van Duin maken Heel Holland Bakt wat ons betreft een groot succes. En het lijkt erop dat André daar net zo over denkt. In een preview van de finale-aflevering van het bakprogramma legt de komiek uit wat volgens hem het geheim is van het succes van Heel Holland Bakt.

“Het gaat om de ingrediënten”, begint André zijn verhaal. “We hebben een bakker die je niet kan verstaan, we hebben een vrouw die van een drol een gebakje kan maken, en we hebben een presentator die voortdurend in de weg loopt. Het is eigenlijk heel simpel.” Aha!

Finale

Aankomende zaterdag is het zover en vindt de finale van Heel Holland Bakt plaats. In de achtste aflevering geven finalisten Enzo, Tom en Zeinab nog één keer alles om de bakwedstrijd te winnen. Wie denk jij dat de felbegeerde titel De Beste Thuisbakker van Nederland 2022 in de wacht sleept?

Ook lekker: Recept: zo maak je de pineapple upside down cake uit Heel Holland Bakt

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Heel Holland Bakt | Beeld: Roland J. Reinders/MAX