21 september 2018
Naomi

De man at 100 borden leeg in iets meer dan een uurtje

Dat All You Can Eat-restaurants garant staan voor een grote schranspartij komt voor jou vast niet als verrassing. Iedereen in zulke restaurant komt daar met maar één missie: zo veel mogelijk eten, zodat je het geld dat je betaalt eruit haalt. We komen eruit met bolle buiken en soms zelfs een beetje buikpijn. Toch is het vaak niet eens mogelijk om het geld eruit te halen . Een man in Duitsland maakte het echter wel heel bond en hij is voortaan niet meer welkom in een All You Can Eat-sushirestaurant.

De man at veel te veel, aldus de eigenaar.

Fooi

De 30-jarige triatleet Jaroslav Bobrowski laat wat wij naar binnen werken op een dergelijke avond eruit zien als een voorgerecht. De man in kwestie at namelijk 100 borden sushi weg in iets meer dan een uur. Hiervoor betaalde hij de bizarre prijs van 15,90, wat neer kwam op 16 cent per bordje. We kunnen dus wel stellen dat de sporter het All You Can Eat principe had verslagen. “Ik wilde de ober nog fooi geven, maar hij weigerde”, vertelt de sporter aan de Duitse krant PNP. De eigenaar verzocht hem om weg te gaan en vooral nooit meer terug te komen.

Vasten

“Deze man eet voor vijf mensen, dat is niet normaal,” vertelt de eigenaar. Hij beweert zelfs dat er geen eten meer over zou zijn voor zijn andere gasten. De sporter eet ook niet zoals jij en ik. Hij doet namelijk aan het principe van Intermitted Fasting. Dat houdt in dat hij twintig uur per dag niks eet, om vervolgens zijn volledige behoefte te stillen in vier uurtjes tijd. Hij wil ook zijn spiermassa behouden en om dat te doen, moet hij gewoonweg heel veel eten. Wat vind jij; is het terecht dat de sporter nooit meer terug mag komen?

Lees ook: Waarom eten we altijd te veel in een All You Can Eat-restaurant?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: PNP | Beeld: pxhere