10 mei 2021

Een zomer lang gratis wijnen?

In ruil voor een eerlijke review een paar weken lang gratis Aldi-wijn proeven? We zouden er geen nee tegen zeggen! Het kan zo maar gebeuren, want de supermarktketen is momenteel op zoek naar wijntesters. Proost!

Aldi Wine Club

Een vacature die zeker in het oog springt: gratis prijswinnende wijnen proeven, in ruil voor een eerlijk oordeel over de nieuwe wijncollectie. De Aldi Wine Club biedt deze kans en is op zoek naar zo’n dertig wijnliefhebbers die deze klus wel op zich willen nemen. De geselecteerde testers krijgen drie flessen toegestuurd en krijgen tips van echte wijnkenners, zodat ze een goed oordeel kunnen vellen over de druivendrank.

Solliciteren

Helaas voor ons is de Aldi Wine Club een initiatief van de Britse Aldi. Maar solliciteren kan altijd: wellicht sturen de Britten toch nog een wijnpakket naar de andere kant van de Noordzee. Om te solliciteren moet je allereerst het Twitter- en Instagram-account van de Aldi volgen. Vervolgens mail je naar [email protected] je naam, de gebruikersnamen van je Twitter- en Instagram-account, een bewijs dat je meerderjarig bent en een motivatie van 150 woorden. Solliciteren kan tot 17 mei 2021, dus je hebt nog een weekje om jezelf te bewijzen als de beste wijntester!

Lees ook: Yes! HEMA komt met een draagbare wijnkoeler voor 3 liter wijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Metro UK | Beeld: Pexels