28 juni 2018
Maayke

Dit maakt het barbecuen nóg leuker

Onze favoriete budgetsupermarkt Aldi heeft vanaf volgende week wel een heel bijzonder product in de schappen liggen. En laat dit product nou net de perfecte toevoeging zijn voor in de tuin. Met name met het mooie barbecueweer zal deze geweldige pizza-oven goed van pas komen!

Zo waan je je in de zomermaanden even in het prachtige Italië, maar dan in eigen tuin.

Alles-in-één oven

Pizza’s willen we het liefst zoals ze bij de Italiaan smaken. Maar zelf een lekkere pizza maken, met elk soort beleg dat je maar wenst, is misschien nog wel veel leuker. Deze betaalbare outdoor pizza-oven van de Aldi is daarom dé toevoeging in elke tuin. Maak de pizzabodems zo dun of dik als je maar wil en creëer je eigen persoonlijke pizza. De oven is een op briketten of houtskool gestookte buitenoven. Niet alleen pizza’s, maar ook wat je normaal gesproken op de barbecue bereidt, kan in deze pizza-oven worden bereid.

Aldi Italiaanse weken

De pizza-oven heeft een temperatuurmeter, bevat een vierkante pizzasteen én heeft wielen aan de onderkant zodat je de oven gemakkelijk naar de gewenste plek kan duwen. Vanaf volgende week dinsdag (3 juli) ligt de pizza-oven in de schappen van de Aldi. De oven is in alle vestigingen verkrijgbaar en kost €89,99. Ook verkoopt de supermarkt er nog handige barbecue-accessoires bij zoals aanmaakhout, pizzasteen, een schep met houten handvat en een pizzaserveerplank. Wat willen we nog meer!

Lees ook: Verse vis of diepvriesvis: zit daar nou echt verschil tussen?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Aldi | Beeld: Aldi