Nu verkrijgbaar bij de supermarkt Aldi: chocolade kruidnotenvlaai

21 november 2018
Maayke

Een vlaai voor de echte chocoladeliefhebber!

Aldi introduceerde vorige week nog de nieuwe pizzavlaai. Na de grote successen van deze vlaai en de veelbesproken frikandellenvlaai van vorig jaar, is het nu tijd voor de chocolade kruidnotenvlaai. De heerlijke vlaai met chocoladekruidnoten is zeer gepast nu de Sint weer in ons land is gearriveerd. 

Dat wordt hollen naar de supermarkt deze week!

Aldi

Vorig jaar november kwam de eerste bijzondere vlaai uit bij de Aldi, namelijk de frikandellenvlaai. Deze vlaai gevuld met frikandellen en currysaus was een enorm succes. De bijzondere vlaai werd massaal gedeeld op verschillende social media-kanalen en zorgde voor veel discussie onder de Nederlandse jongeren. De hartige vlaai deed destijds veel denken aan een groot broodje frikandel, dat erg populair is onder deze groep. Precies een jaar later, begin november dit jaar, kwam de nieuwe variant, de pizzavlaai, in beeld.

Chocolade kruidnotenvlaai

De twee hartige vlaaien maken nu plaats voor een nieuwe speler in het veld, namelijk de chocolade kruidnotenvlaai. Deze gekoelde vlaai is gevuld met een zachte chocolademousse en belegd met diverse chocoladekruidnoten. Een echte traktatie dus voor menig chocoladeliefhebber! Vanaf vrijdag 23 november zal de vlaai in de schappen van de Aldi liggen voor slechts 2,99 euro. De vlaai is geschikt voor zo’n vijf personen. Dat wordt smullen met pakjesavond!

aldi chocolade kruidnotenvlaai

Lees ook: Deze Hollandse stamppot is het gezondst

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron en beeld: Aldi