15 september 2023
Esther Reitsema

Wij trekken een sprintje naar de winkel!

De zomer is nog niet eens voorbij, maar de schappen liggen er alweer vol mee: pepernoten, in allerlei soorten en maten. Aan dat assortiment heeft Albert Heijn nu iets geweldigs toegevoegd: mini chocoladekruidnoten. 

Sinterklaas

Of het buiten nu 25 graden is of onder het vriespunt: pepernoten gaan er altijd wel in. We vinden het dan ook helemáál niet zo vervelend dat de kruidnoten alweer ruim vertegenwoordigd zijn in de supermarkt. Het mag dan misschien vroeg zijn met het oog op Sinterklaas, het blijft altijd even lekker.

Strooifeest Kruidnootjes Mix

Albert Heijn heeft nu iets in de schappen liggen dat ons hart sneller doet kloppen: Strooifeest Kruidnootjes Mix. Dat zijn chocoladekruidnootjes in een mini-formaat. Perfect dus om op je brood te doen, door je kwark te mengen of gewoon lekker, als niemand kijkt, uit het vuistje naar binnen te werken.

Online is de Strooifeest Kruidnootjes Mix niet te koop, dus je zult toch echt even naar de winkel moeten lopen om de lekkernij op te halen. Heb je in ieder geval vast wat calorieën verbrand!

Lees ook: Oeps: dit gaat er heel vaak fout bij het bakken van een cake

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Favor Flav | Beeld: Adobe Stock, Albert Heijn