Albert Heijn pakt uit met paasassortiment en verstopt paaseitjes

27 maart 2023
Jaimy Boer

Daar worden we blij van!

Pasen staat vaak gerant voor een tafel vol lekkers, en dit jaar helpt Albert Heijn je daar een extra handje mee. De supermarkt heeft namelijk helemaal uitgepakt, en doet dat met nieuwe producten, verschillende soorten paaseieren én een heuse zoektocht. 

Aan paaseieren geen gebrek

Wij trekken vaste een sprintje naar de blauwe supermarkt, want daar moet je zijn voor lekker eten op de paastafel. Dit jaar hebben ze namelijk het grootste assortiment aan paaseieren; van de Prijsfavorieten chocolade-eitjes, het unieke Delicata assortiment, verstopeieren, XL-eieren, eieren die je in het gras echt niet ziet, glitter-eieren tot aan eieren om te verstoppen die praten en de PaasloterEI.

Voor het hele gezin

Pasen wordt dit jaar nog vrolijker, want klanten kunnen namelijk terecht voor de XL Donutcake, een hele grote donutcake voor het hele gezin. Of de verrasingstulband die een feest is op tafel zodra je ‘m opensnijdt. Ook brengt de supermarkt de cronut weer terug: een kruising tussen een croissant en een donut. De perfecte toevoeging voor de Paasbrunch!

Zoektocht

Kom alvast in de Paassfeer en houd de televisiereclame, de Bonusfolder en de website van Albert Heijn goed in de gaten voor paaseieren. De supermarkt verstopt namelijk de komende twee weken paaseieren waarmee klanten kans maken op een boodschappencadeaubon van 50 euro. Denk je het aantal te weten, dan kun je dit doorgeven via de social mediakanalen. Wij gaan vast speuren!

Lees ook: Het perfecte gerecht voor Pasen: witte asperges met een verrassende twist!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Albert Heijn | Beeld: Pexels