Dit zijn de 15 bakkers die strijden om een plek in Heel Holland Bakt

06 november 2018

Wie bemachtigd een plekje in Heel Holland Bakt?

Keek jij ook iedere week naar de taarten-bakwedstrijd Heel Holland Bakt? En was je ook zo ontroostbaar toen het programma ophield? Dan word je echt heel blij van dit nieuws. Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt start al eerder dan je denkt en dit zijn de vijftien kandidaten.

Zondag 9 december wordt de eerste aflevering van Heel Holland Bakt uitgezonden.

Kandidaten Heel Holland Bakt

“Bakkers klaar? Bakken maar!”, zoals presentator André van Duin zo mooi kan zeggen. Zondag 9 december is het weer zo ver en strijden vijftien kandidaten om een plekje in de Heel Holland Bakt-tent. De kandidaten die nu nog over zijn en de afvalrace hebben overleefd, wisten de jury te overtuigen tijdens de proefdag. In totaal laten zij meer dan 500 kandidaten achter zich en hebben ze een plekje bemachtigd in het populaire bak-programma.

Blue Circle

Op Instagram deelt producent Blue Circle de laatste vijftien overgebleven kandidaten. Deze groep met blij bakkers bestaat uit tien vrouwen en vijf mannen. Zij zullen de komende weken met hun creatieve bakkunsten de jury moeten blijven veroveren om in het programma te blijven. De laatste overgebleven tien bakkers zullen uiteindelijk strijden in de tent, waarvan er natuurlijk een uiteindelijke winnaar uit de bus komt. Heel Holland Bakt is vanaf zondag 9 december wekelijks om 20.20 uur te zien bij Omroep Max op NPO1.

Lees ook: 7 onverwachte etenswaren die extreem veel suiker bevatten

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: videostill

Kookfans gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Cookie Verklaring