Yentl Feenstra

Willen we hebben!

Afgelopen weken stonden we met z’n allen al even met één been in de zomer. En hoewel we dat zonnetje er nog wel een aantal keer zelf bij zullen moeten denken, zijn de zomerkriebels al ruimschoots aanwezig bij ons. Wij kijken dan ook met smart uit naar het barbecue seizoen. En net toen we dachten dat ons zomer visoen niet beter kon, stuitte we op deze draagbare barbecue van de HEMA. Hebben!

BBQ-seizoen

Afgelopen weken werd in veel huishoudens de barbecue weer onder het stof vandaan gehaald en werd er bij de supermarkt de nodige (vegetarische) worstjes en stokbroden ingekocht. En hoewel je het in Nederland nooit weet met het weer, kunnen we toch wel stellen dat het BBQ-seizoen geopend is. Voor wie regelmatig wat lekkernijen op de barbecue gooit, komt HEMA nu dan ook met een musthave.

Draagbaar

De winkelketen verkoopt nu namelijk een opvouwbare barbecue. Zo op het eerste gezicht lijkt de barbecue op een koffertje, maar wanneer je deze uitklapt heb je een handige grill die je overal mee naar toe kunt nemen. “Als je deze stevige metalen kist met handvat openvouwt, heb je een barbecue op standaard met een uitgeklapt formaat van 37x27x25 cm. Zo kun je je BBQ makkelijk meenemen voor een etentje in de tuin, het park, op de camping of op het strand”, zo luidt de beschrijving op de website van HEMA. Nu alleen nog even de kolen en het eten inslaan!

barbecue

Beeld: HEMA

De barbecue kost 37,50. Is die niet in het filiaal bij jou in de buurt verkrijgbaar? Dan kun je ‘m natuurlijk ook online bestellen. Laat de zomer maar komen!

Lees ook: Met deze tips plakt je eten niet meer vast aan de barbecue

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels