Op deze manier kunnen alle gasten coronaproof genieten van taart, en het ziet er nog leuk uit ook! 

Het medium TikTok is een waar walhalla voor degenen die verknocht zijn aan lifehacks en trucjes. Het is dan ook niet zo gek dat filmpjes op de video-app regelmatig viraal gaan. Het trucje om je taart aan te snijden met wijnglazen is zo’n voorbeeld daarvan.

Taart in coronatijd

In coronatijd worden veel mensen behoorlijk inventief wanneer het gaat om dingen coronaproof blijven doen. Een trucje om de taart coronaproof aan te snijden, kenden wij alleen nog niet. Maar gelukkig is daar TikTok. Gebruiker TheRosePeriod deelde een handige video die laat zien hoe je een taart kunt aansnijden met wijnglazen.  

Niet snijden, maar scheppen

In plaats van de taart aan te snijden met een mes – waarbij je contact met de taart met je handen bijna niet kunt vermijden – gebruikt de TikTokker in het virale filmpje een wijnglas om de taart aan te snijden. En ook alle andere gasten in de ruimte gebruiken een dergelijk glas om zo een stuk taart in hun glas te scheppen. Vervolgens geen gedoe met bordjes, want de taart wordt gewoon uit het glas opgegeten.

Cheers!

Hoewel het uitblazen van de kaarsjes op de taart niet coronaproof is, zien we zeker wel potentie in deze truc. En nee, door een harde basognekoekjesbodemlaag komt het glas waarschijnlijk niet, maar als je een zachte taart of cake serveert is dit trucje ideaal. En zeg nu zelf, hoe leuk is het om met een wijnglas vol taart te proosten?

@theroseperiodHappy 20th birthday to my Jules!##twenty##fyp##birthdaycake##wineglasses##tiktokmom? Outro: Happy Birthday – Altered Images

Lees ook: Wow: video op TikTok laat zien hoe je groenten écht goed schoonmaakt

Wil je dit bericht bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: TikTok theroseperiod | Beeld: Videostill