De TikTokker toont hoe vies groenten nog zijn als je ze enkel hebt afgespoeld

Het schoonmaken van groenten ziet er voor velen als volgt uit: we houden de prei, bloemkool, basilicum, sla of andere groenten onder een waterstraal en spoelen het vuil weg. Tenminste, we denken dat we dat vuil wegspoelen. Een filmpje dat momenteel op TikTok circuleert, laat zien dat je groenten dan nog lang niet goed schoon zijn.

Groenten wassen

Dachten wij wel te weten hoe we groenten moeten wassen, laat TikTokker Jacaranda_houseplants ons even zien dat dat toch niet het geval is. In de video is te zien dat de TikTokker een tip van diens moeder opvolgt. “Doe drie eetlepels zout in water, was je kruiden, groenten of groene bladgroenten en doe ze in het water, zo’n 15 tot 30 minuten.”

Het water

Vervolgens haalt de TikTokker zijn kruiden weer uit het water en het eerder nog zo schone water bevat nu allerlei viezigheid. Hoewel het heus niet zo erg zal zijn om een keer een beetje zand binnen te krijgen, valt het ons nog vies tegen hoeveel vuil er dus blijkbaar op de kruiden zat.

@jacaranda_houseplants#secrets #mama #voiceover #herbs #keepingbusy #plantlover #gardening #staypositive #?? #life #lifehack #california #share #plants #StayFresh #clean? Dark Paradise – Parov Stelar Remix – Lana Del Rey

Lees ook: TikTok-hack: dit Starbucks-drankje smaakt naar Kinder Bueno

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash, CDC