Wij gaan dit meteen proberen!

TikTok is ondertussen meer geworden dan een social medium waar mensen dansjes doen. Je vindt er namelijk ook heel handige trucjes voor in de keuken. Zo deelt TikTok-gebruiker Stephen de truc van zijn moeder, die een pro is in het pellen van een ei. En na het zien van het filmpje, ga je de hack zelf ook proberen! 

Klein barstje

De moeder van Stephen heeft een handige manier gevonden om haar gekookte eieren te pellen. Voordat ze de eieren in de pan met water doet, maakt ze een klein barstje in het ei door deze lichtjes op het aanrecht te tikken. Vervolgens doet ze het ei in de pan en laat ze het koken. Wanneer het ei klaar is, doet ze deze in een bakje met water. Ze doet de deksel erop, en dan doet ze iets wat we nooit hadden verwacht. Ze schudt met het bakje! Binnen 10 seconden is de eierschaal van het ei af en ziet het ei er egaal en perfect uit. Wauw!

Populair filmpje

Het filmpje van Stephen is al meer dan 3,6 miljoen keer bekeken en verbaast veel TikTok-gebruikers. Zo reageert iemand met: “Het is heel egoïstisch om dit voor jezelf te houden voor de afgelopen 30 jaar. Jullie konden mij meer dan 3.871 uur besparen voor het normaal pellen van een ei.” Een andere gebruiker zegt: “Mijn leven is voor altijd veranderd!”

Het filmpje vind je hieronder. Ga jij het proberen?

@sendmarketingadshereThis one secret all chef’s DON’T want you to know!!….lol jk it’s just a boiled egg hack. ##boiledegg ##coming2america##lifehacks ##cooking ##eggs ##hacks? original sound – Stephen P

Eieren gepeld? Maak dan dit: pittige gevulde eieren met misopasta

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: TikTok Stephen P | Beeld: Pexels