Een veelbelovend drankje

TikTok staat bomvol met handige kooktips en lekkere recepten. We delen dan ook regelmatig handige trucjes van het platform. Dit keer ontdekten we een fantastische hack, waardoor je een Starbucks drankje kunt bestellen dat naar Kinder Bueno smaakt. Een combinatie die bijna niet fout kan gaan.

Viral met McDonalds-hack

TikTok gebruiker Amy ontdekte een manier waarop je bij Starbuck een drankje kunt bestellen dat naar Kinder Bueno smaakt. Het is echter niet de eerst keer dat Amy viral gaat met een lekker drankje. Eerder maakte de TikTokker al een populaire video over hoe ze een McDonald’s milkshake omtoverde tot een ijskoffie. Daarvoor bestel je een vanille milkshake en een espresso bij de fastfoodketen. De espresso roer je door de milkshake en tadaa… Je hebt een ijskoffie! Volgens Amy is hij in elk geval ontzettend lekker, zij gaf het drankje een dikke tien!

@heyitsamess

10/10 recommend #O2BublDance #walkyourwonderful #fyp #mcdonaldshack

? original sound – Amy ?

Vloeibare Kinder Bueno

Inmiddels heeft Amy de McDonalds verruilt voor Starbucks. In de video zie je dat ze een Iced White Mocha bestelt, met een scheut hazelnoot erdoor. De TikTokker had gehoord dat deze combinatie zou smaken als een Kinder Bueno en we kunnen rustig zeggen dat het haar niet teleurstelde. “Het ruikt letterlijk naar een Kinder Bueno, echt onwerkelijk” zegt Amy voordat ze het drankje probeert. “Dit is echt het beste drankje dat ik ooit heb gehad bij de Starbucks”, concludeert ze na het proeven. Wij weten in ieder geval wat we de volgende keer bij gaan bestellen bij de koffieketen.

@heyitsamess

taste test 2.0.. UNREAL #fyp #foryou #workoutwithteamgb

? original sound – Amy ?

Lees ook: Recept: Starbucks frappuccino cupcakes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: TikTok | Beeld: Pexels