Maayke

Deze truc hadden we eerder moeten weten!

Er is niets vervelender dan aan het einde van de dag thuis komen en zien dat je bent vergeten om het vlees in de ochtend uit de vriezer te leggen. Je wil graag snel beginnen met het bereiden van je gerecht maar om nou uren te moeten wachten tot het vlees een keer ontdooit is heeft ook weinig zin. Daarom komt deze truc nu als geroepen!

Niet alle manieren van vlees ontdooien zijn even goed voor je gezondheid. Gelukkig op deze manier wel!

Uitleg
Wij hebben een filmpje gevonden met een goede instructie. Deze instructie wordt ook aanbevolen door keuringsinstanties. Je kunt op deze manier kip, varkensvlees, rundvlees of andere kleine stukken vlees ontdooien. Op deze manier is er geen gevaar met schadelijke bacteriën. Alles wat je nodig hebt zijn een aantal diepvrieszakken en een pan met warm water.

Deze truc bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: in archief | Beeld: Pixabay