Maayke

Deze truc is echt superhandig!

Bananen zijn niet alleen een van de lekkerste stukken fruit, het is ook nog eens supergezond voor je. Zo kunnen twee bananen per dag al veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengen. Heb je er echter ooit aan gedacht om een naald in een banaan te steken? 

Na het zien van deze truc zal je het niet meer anders doen!

Naald

Wie had ooit gedacht dat we een naald zouden gebruiken voor het pellen van dit stuk fruit. De man in de onderstaande video deed dit en het eindresultaat is verbluffend. Hij begint door bovenin, aan de bolle zijde een naald erin te steken. Vervolgens schuift hij de naald van links naar rechts, door het vruchtvlees van de banaan. Hij herhaalt dit telkens een aantal centimeters van elkaar af, tot hij de onderkant heeft bereikt.

Magische truc

En wanneer hij de banaan opent… is de gehele vrucht direct in plakjes gesneden! Op deze manier kun je vanuit de schil elk plakje gemakkelijk opeten. Daarnaast vertelt de man nog een leuke tip: gebruik deze truc zónder dat een vriend(in) ziet wat je doet. Laat vervolgens de banaan door hem of haar pellen en zij zullen denken dat je een magische truc hebt uitgevoerd!

Zie de instructie met de naald in de video vanaf 1:47:

Lees ook: Dit bizarre trucje met een ijsklontje zorgt voor de állerlekkerste hamburgers

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: How To Make Sushi, YouTube | Beeld: videostill