13 juni 2018

Dit gaat je een heleboel ergernis schelen in de keuken!

IKEA is een walhalla voor iedereen die verknocht is aan handige toepassingen voor het interieur. Want niet alleen zijn de producten heel veelzijdig; ook zijn ze vaak ook nog eens laag in prijs. Ook waar het gaat om handige keukenartikelen moet je bij de Zweedse meubelgigant zijn. 

Dit nieuwe product mag je absoluut niet missen!

Bewaren

Zit jij ook iedere keer als je eten over hebt te klooien met plastic bakjes of borden met plasticfolie? Je hebt weer eens niet genoeg bewaardoosjes in huis of je kunt niet de juiste deksel vinden. Dus zet je je bord of schaal zo maar in de koelkast, haastig afgedekt met wat folie of helemaal niet. IKEA kon dit niet meer aanzien, want je eten wordt er niet lekkerder van en ook is het niet goed voor met milieu.

Deksels

IKEA komt namelijk met een geniaal product waarvan je je afvraagt waarom je het zelf niet hebt verzonnen: multifunctionele deksels in verschillende maten die gebruikt kunnen worden in plaats van dat ellendige vershoudfolie. Het setje met drie verschillende maten deksels is gemaakt van rubber en is geschikt voor vriezer, magnetron en de oven. Het beste is misschien nog wel dat je de deksels op verschillende bakjes en pannen kunt gebruiken. 

Multifunctioneel

De deksels zijn namelijk ontworpen om bijvoorbeeld te passen op doorsnee maten ovenschalen, potten, pannen, kommen en borden. Zo hoef je niet altijd je eten over te scheppen naar een bakje om het vervolgens daarin te bewaren. In plaats daarvan druk je een deksel op de pan of kom waar het eten in zit en zet je het zo in de koelkast. Dit scheelt je niet alleen afwas, maar de deksels zorgen er ook nog eens voor dat je minder huishoudfolie nodig hebt, wat goed is voor het milieu.

Op de volgende pagina zie je hoe het product eruitziet en wat het nog meer kan.


Pagina 1/2