Desy

De kruidenrekjes zijn echt multifunctioneel

Er is bijna niemand die niet iets in huis heeft staan van de Zweedse meubelgigant. Niet zo gek ook, want IKEA biedt fijne producten voor een nog fijner prijsje aan. Een van de IKEA items die veel mensen in huis hebben staan zijn deze fijne kruidenrekjes. 

Deze BEKVAM-kruidenrekjes zijn multifunctioneel.

IKEA hackers

Helaas schort het vaak een beetje aan originaliteit en willen we zo’n massaproduct graag een beetje ‘eigen’ maken. Gelukkig bestaat daar het fenomeen ‘IKEA Hackers;’ allerlei manieren waarop je IKEA-producten in je huis kunt gebruiken maar dan nét even iets anders. Neem nu de kruidenrekjes, moet je zien wat je er allemaal mee kan!

Opgericht met zakgeld

Fun fact: wist je trouwens dat IKEA niet is opgericht door iemand die toevalligerwijs een zak geld had liggen? Nee, de keten is opgericht door Ingvar Kamprad die als zeventienjarige jongen wat extra geld van zijn vader kreeg omdat hij het goed deed op school. Van dit beetje extra geld besloot Ingvar pennen, fotolijstjes, sieraden, panty’s en andere accessoires te verkopen. Pas later kwamen er meubelen in het assortiment.

Lees ook: IKEA heeft een nieuw product van slechts 10 euro dat elke keuken nodig heeft!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: IKEA hackers | Beeld: IKEA hackers