Yentl Feenstra

Perfect voor de fervente theeliefhebbers onder ons

Action komt regelmatig met handige gadgets en leuke hebbedingetjes. Ons oog is deze keer gevallen op deze superhandige waterkoker, waarmee je véél meer dan alleen water koken kan!

Waterkoker uit je dromen

Ben jij een echte theeleut? Dan is deze gadget perfect voor jou! Met dit apparaat maak je met gemak de meest heerlijke thee. Maar dat is lang niet alles, want de alles-in-1 waterkoker heeft veel meer handige snufjes. De waterkoker is met veel zorg gemaakt, zo vermeldt de website. Het heeft een snoerloos design, een theezeef en een warmhoudfunctie. Maarre, dat is niet alles, want de gadget heeft maar liefst 5 verschillende temperatuurstanden.

Musthave van de Action

“De luxe waterkoker brengt thee zetten net even naar een hoger niveau. Je zet er in een handomdraai warm water mee – zoals je gewend bent van een waterkoker – maar er zit ook een theezeef bij. Superhandig als je fan bent van losse thee”, valt er te lezen op de website van Action. “De waterkoker is draadloos en heeft een warmhoudfunctie. Zet ’m dus maar lekker naast de koekjes op de eetkamertafel. Kies uit de vijf verschillende temperatuurinstellingen en je hoeft nooit meer te wachten tot je thee is afgekoeld tot de perfecte temperatuur.”

En het design? Dat mag er ook wezen!

Waterkoker

Action

 

Helemaal jouw cup of tea? Naar een Action filiaal rennen om de waterkoker in te slaan heeft helaas weinig zin. De winkelketen verkoopt dit handige item namelijk uitsluitend online. Dus neem vooral even een kijkje op de website en zorg dat je er één bemachtigt!

Lees ook: Wauw! Action verkoopt prachtige beker- en kommenset

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron:  Man-Man, Action| Beeld: Adobe Stock, Action