Dít ene geheime ingrediënt zorgt ervoor dat je lasagne een stuk lekkerder wordt

Lasagne

Net zo lekker als bij de Italiaan

Als die Italianen iets goed kunnen, is dat wel lasagne’s bereiden. Is het jou tot op heden niet gelukt om het heerlijke deeggerecht van de Italianen te evenaren? Dan hebben wij de gouden tip voor je om je lasagne nóg lekkerder te maken en het is supersimpel.

Waarschijnlijk staat het ingrediënt al in je keukenkastje.

Ingrediënt
Je lasagne een boost geven is helemaal niet lastig. Wist je bijvoorbeeld al dat een simpele specerij je lasagne veel lekkerder kan maken? De kans is groot dat je het zelfs al in huis hebt: nootmuskaat!

Bereiding
Ben je je lasagne aan het bereiden en ben je toegekomen aan het maken van de bechamelsaus? Voeg dan een snufje nootmuskaat aan de saus toe. Deze simpele toevoeging geeft je lasagne net wat extra smaak, bovendien kost een busje nootmuskaat vaak nog geen euro bij de supermarkt en je kunt er superlang meedoen. Bovendien is het een echte win-winsituatie; de nootmuskaat geeft je saus namelijk extra smaak en het is gezonder voor je dan zout! Wees echter niet te royaal met de nootmuskaat, want het heeft een sterke smaak. Een snufje is meer dan genoeg!

Lees ook: Lasagne ongezond? Niet met deze koolhydraatarme variant!

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: The Sun | Beeld: Pixabay