Redactie Kookfans

Dat wordt smullen!

Wie fan is van avocado, is vast al bekend met restaurant The Avocado Show in Amsterdam. Op meerdere plekken is het smullen geblazen en speelt de groene vrucht in ieder gerecht de hoofdrol. Heb jij de menukaart al helemaal uitgespeeld? Het restaurant viert dit jaar hun zesjarige jubileum en viert dat met maar liefst zes nieuwe gerechten! 

The Avocado Show

Bij The Avocado Show speelt ‘Pretty Healthy Food’ een hoofdrol, en vind je er uitsluitend eten dat er niet alleen mooi uitziet maar ook lekker en voedzaam is. De chefs weten van ieder gerecht een heus kunstwerk te maken. Uiteraard wordt ieder gerecht gemaakt met duurzaam geteelde avocado’s, en vormen die de basis van de menukaart. Zo vind je er signature dishes als de poke bowl, avo bun burger, pancakes en avo fries. Fijne bijkomstigheid: er is voor ieder wat wils, van pescotariër tot glutenvrij en van vega tot vegan.

Nieuwe gerechten

Bij dat lijstje van smakelijke gerechten vind je vanaf 17 maart ook zes nieuwe gerechten. The Avocado Show viert namelijk haar zesde verjaardag, en doet dat geheel in stijl. Zo kun je straks ook genieten van Tuna Tease (tuna melt op toast), Citrus Blast (een frisse groene salade met citrusvruchten en zalm, gedecoreerd met een avocado waaier), showshuka (vegetarisch, een avocado-twist op de klassieke shakshuka), Cheeky Burger (een crunchy chicken burger met een avo-rose op een brioche broodje en een portie zoete aardappelfrietjes), Espresso Avotini (een Espresso Martini met een zijdezachte avocado crème) en een Sassy Salmon (een gegrilde zalm met avocado en broccoli). Dat klinkt ons als muziek in de oren!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Avocado Show (@theavocadoshow)

Waar moet je heen?

The Avocado Show vind je op verschillende locaties in Nederland. In Amsterdam vind je ze aan de Keizersgracht 449 én in het Kleine-Gartmansplantsoen 28. Ook vind je een restaurant in de Westfield Mall of the Netherlands, in Leidschendam.

Lees ook: 5 hotspots waar je heerlijk vegan kunt eten

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: The Avocado Show