Yentl Feenstra

Hier hebben we lang op gewacht!

Fantastisch nieuws voor iedereen die graag een McFlurry of een Milk Shake verorbert én een dansje waagt. We zien onze favoriete fastfoodketen deze zomer namelijk geheel in stijl op de festivals staan. Wat een hemelse combi!

McParty

Dansen op je favoriete festival terwijl je van een Milk Shake of McFlurry geniet? Een duik nemen in de ballenbak of met je festivalmaatje op de tweepersoonsschommel? Dat wordt deze zomer werkelijkheid. Enne, oneindig lang appen over je locatie nadat je elkaar bent kwijtgeraakt is verleden tijd. De 7 meter hoge ‘Big M’ is namelijk dé perfecte ontmoetingsplek.

Afgelopen weekend was het voor het eerst dat McDonald’s, geheel met ‘The Big M’ en al, op Vunzige Deuntjes festival stond. Maar ook op Festival Macumba (22 juli) en Elrow Town Holland (2 september) zal de fastfoodketen aanwezig zijn.

Zomerse portie good times

Marketing Manager Media & Campaigns van McDonald’s, Karin van Prooijen, laat weten: “Daar zijn waar onze fans zijn, dat vinden we bij McDonald’s belangrijk. Maar dan wel op een manier waarop alleen McDonald’s dat kan – met onze iconische producten en grote M in de hoofdrol. Deze zomer dansen met een McFlurry of Milk Shake in je hand, wie wil dat nou niet? Zoals de titel verklapt: ‘The Big M’ is dé hotspot voor je zomerse portie good times.” We’re lovin’ it!

Lees ook: Wist jij dit al over de Franse frietjes van McDonald’s?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld:  McDonald’s