Yentl Feenstra

Wanneer gaan we?

Zaterdagmiddag is de nieuwe zaterdagavond! In The Pressroom in Amsterdam beleef je een heerlijke brunch, maar vooral ook een hele gezellige middag. Bij dit restaurant krijg je namelijk onbeperkt cava geserveerd! Schuif samen met je vriendinnen aan bij deze hotspot en geniet van hun heerlijke signature gerechtjes. Een mousserend wijntje – of 8 – erbij, niks meer aan doen!

The Bottomless Brunch

Het restaurant The Pressroom snapt hoe wij ons weekend willen doorbrengen. Als je hier op zaterdagmiddag binnenstapt (wel even reserveren), kun je voor vijfenveertig euro twee uur lang genieten van een ge-wel-dig concept. The Bottomless Brunch is er eentje naar ons hart. Het bestaat uit één hartig gerecht naar keuze, één zoet gerecht naar keuze, een cocktail naar keuze én het allerleukste: onbeperkt cava! De obers beloven je – zoals de naam al verklapt – dat je nooit de bodem van je glas zult zien. Ha!

Gezellig uitje

Het tentje past in het rijtje met Insta-waardige hotspots, want het interieur straalt hier een en al gezelligheid uit. Het publiek dat er komt is dito gezind – je snapt wel waarom. Pluspunt: hoogwaardige gerechten en chique cocktails, zoals de Cosmopolitan, maar ook die nieuwe brunchklassieker: de Espresso Martini. Kies dus twee verschillende bites die perfect samengaan met het hoofdingrediënt van de dag: bubbels, bubbels, bubbels. Vergeet niet dat je na twee uur weer moet verkassen, maar waarschijnlijk heb je dan ook wel een klein siësta’tje nodig.

Ook lekker: Culinair vreetfestijn: Hier eet je binnenkort vijfgangen aan kaassoufflés

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Pexels