Sanne

Mensen noemen het drankje ook wel ‘salad dressing soda’

Zijn recepten en lifehacks van TikTok echt de moeite waard of zijn ze te mooi om waar te zijn? De volgende lifehack is er eentje waar we nog niet helemaal over uit zijn: balsamicoazijn gemengd met bruisend water zou een gezond alternatief zijn voor cola. 

Ben jij ook zo’n fan van cola? Dan weet je vast ook dat het niet het gezondste drankje voor je is, er zitten namelijk zo’n zeven suikerklontjes in een glas. Lekker, maar niet heel goed voor je.

Lekker koud glas

Daar heeft TikTok dé oplossing voor. Gebruiker @mandyvjones kreeg deze tip van haar Pilates-instructeur, die het gezonde alternatief regelmatig drinkt. Soms heb je namelijk gewoon zin in een lekker koud glas frisdrank. Balsamicoazijn zou daar de oplossing voor zijn, het zou namelijk naar cola smaken als je het mengt met maar twee andere ingrediënten!

Balsamicoazijn

Zo werkt het: vul een glas met ijsblokjes en schenk er een goede scheut balsamicoazijn in, een bodempje is voldoende. Het enige wat je er dan nog aan hoeft toe te voegen is bruisend water, het liefst met een smaakje. Kies bijvoorbeeld voor kers of citroen, dat zit namelijk ook in cola. Even roeren en je bent klaar om te proeven.

@mandyvjones @LaCroix Sparkling Water ? original sound – Amanda Jones

@imahnidohbilaaa healthy coke i give it a 5/10 #fyp #healthy ? original sound – Amanda Jones

Uiteenlopende reacties

Maar is dit nou daadwerkelijk te pruimen? De reacties op TikTok lopen nogal uiteen. De één zweert erbij, terwijl de ander het niet binnen kan houden. Bij dat laatste kunnen we ons wel wat voorstellen, maar wie niet waagt, wie niet wint…

Zou jij dit bijzondere drankje proberen?

Lees ook: TikTok-hack: zo maak je de airfryer makkelijk schoon

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Fem Fem | Beeld: Pexels