Vivian

Oreo- én wijnliefhebbers opgelet!

Wij zijn gek op alles wat met Oreo te maken heeft. Van Oreo-ijstaart tot makkelijke Oreo-wafels en zelfs Oreo-sushi. Maar een Oreo-wijn? Daar hadden wij niet van durven dromen. Toch is-ie er! Ja heus, een echte wijn met de smaak van Oreo. Daar drinken wij op!

Samenwerking

Oreo is niet vies van een samenwerking hier en daar. Zo sloeg het koekjesmerk eerder al de handen ineen met Pokémon en Supreme, en nu is het de beurt aan wijnmerk Barefoot. En jawel, die samenwerking heeft geleid tot een echte Oreo-wijn.

Oreo-wijn

We horen je denken: een rode wijn gemaakt van gemalen Oreo’s? Hmm, niet helemaal. Deze Oreo-wijn is namelijk speciaal gemaakt om te drinken bij de Oreo Thins – de dunne variant van de welbekende Oreo-koekjes. Volgens Barefoot en Oreo passen de smaken in de wijn – hout, bramen en kersen – perfect bij de chocoladekoekjes. Dat willen wij zéker wel eens proberen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barefoot Wine (@barefootwine)

Bestellen

Voor wie de speciale Oreo-wijn ook eens wil proberen, hebben wij goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat de wijn gewoon te bestellen is via de website van Barefoot Wine. Voor ongeveer 22 euro krijg je dan een pakket met twee flessen en een verpakking Oreo Thins. Helaas hebben we ook slecht nieuws. De Oreo-wijn is zo populair, dat-ie momenteel is uitverkocht. Wij hopen heel erg dat de koekjeswijn snel weer verkrijgbaar is. Fingers crossed!

Lees ook: Recept: Nutella-ijstaart met KitKat en Oreo

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: FavorFlav | Beeld: Oreo x Barefoot Wine