Maayke

Speciaal voor de mannen

Een van de populairste likeuren van de afgelopen jaren is toch Licor 43. Niet alleen is dit bijzondere likeurtje lekker voor bij de koffie, ook past het perfect in verschillende gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een marinade voor vlees van Licor 43 of een witlofsalade met dit lekkere drankje?

Na de tweede versie ‘Orochata’ is het nu tijd voor een derde variant, speciaal voor mannen.

Vrouwelijk drankje

Het bekende oranje drankje wordt al sinds 1946 gemaakt en bestaat, zoals de naam al verklapt, uit 43 verschillende ingrediënten. Toch werd tot op heden deze likeur voornamelijk als vrouwendrankje gezien. Met name de tweede variantie genaamd Orochata, dat twee jaar geleden werd uitgebracht, werd door haar zoete smaak en melkachtige substantie voornamelijk gericht op de vrouwelijke likeurliefhebber.

De Baristo

Licor 43 breidt haar markt uit door een derde variant toe te voegen aan het assortiment: De Baristo. Deze nieuwe smaak moet vooral de mannelijke doelgroep gaan aanspreken. De Baristo is gemaakt met koffiebonen, afkomstig van het eiland Gran Canaria. De nieuwe versie ruikt en smaakt naar koffiebonen en wordt gecombineerd met de originele ingrediënten van Licor 43. Dit maakt dat De Baristo een stevige smaak en een donker gouden kleur krijgt. De nieuwe likeur is nu te koop in verschillende slijterijen en kost €21,99 voor een inhoud van 700 milliliter (31 procent alcohol).

Licor 43 mannen nieuw likeur

Lees ook: Lekker smullen deze zomer met heerlijke Licor 43-ijsjes!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill, YouTube