Laat de zomer maar komen!

Baileys mag dan het perfecte drankje zijn voor de winteravonden, voor de zomer heeft het drankmerk iets anders in petto. Deze zomer komt Baileys namelijk met een heerlijke Pina Colada-smaak – en wij kunnen niet wachten. 

Pina Colada

Op een warme zomeravond kun je ons altijd blij maken met een verkoelende Pina Colada. Een scheutje rum, kokosmelk en ananassap, en dan het liefst zo koud mogelijk. Dankzij Baileys hoeven we onze favoriete cocktail niet meer zelf te mixen, maar kunnen we het drankje gewoon in een mooi glas inschenken. Het drankmerk komt namelijk met een zomers smaakje op de proppen: de Baileys Colada.

Zomer in een fles

De nieuwe limited edition-smaak van Baileys is een mix van de klassieke Ierse roomlikeur met de romige smaak van kokosnoot en de zoete hinten van ananas en telt maar liefst 17 procent alcohol. “Het is net zomer in een fles waar je thuis van kunt genieten, hoe het weer buiten ook is”, liet een woordvoerder van Baileys weten aan Metro UK.

Ook in Nederland?

De Baileys Colada wordt als eerst gelanceerd in de Verenigde Staten, maar naar verwachting steekt-ie in april de oceaan over naar het Verenigd Koninkrijk. Of het zomerse drankje dan nogmaals het water oversteekt naar Nederland, is helaas nog maar de vraag. Fingers crossed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BaileysUS (@baileysus)

Lees ook: Recept: kokos-ananastaart

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Metro UK | Beeld: Videostill Baileys US