Ook in de supermarkt tref je lekkere oliebollen

Oud en nieuw staat voor de deur en de kans is groot dat je nog oliebollen in huis moet halen. Je kunt ze natuurlijk bij een oliebollenkraam halen of zelf maken, maar misschien wil je ook wel makkelijk doen en gewoon je oliebollen bij de supermarkt halen. Wil je dan wel de lekkerste, dan moet je bij deze supermarkten zijn! 

De Libelle testte de oliebollen van vier verschillende supermarkten.

1. Dirk/Dekamarkt
Volgens de Libelle eet je de allerlekkerste supermarktoliebol bij de Dirk/Dekamarkt. De oliebollen van deze supermarkt krijgen het oordeel ‘heerlijke knapperig en luchtig’ met als eindcijfers een dikke acht.

2. Aldi
Heb je geen Dirk/Dekamarkt in de buurt maar wil je wel genieten van een goede oliebol?Dan moet je bij de Aldi zijn. De oliebollen van de budgetsupermarkt zijn volgens de testers ‘lekker zacht’ vanbinnen en krijgen als eindcijfer een 7,4.

3. Albert Heijn
Ook de vertrouwde Albert Heijn komt voor in de lijst met de beste supermarktoliebollen. De mening van de testers is dat de bol van de Appie ‘smaakvol’ is. Het eindcijfer is een 7,3.

4. Lidl 

Ook budgetsuper Lidl bevindt zich in het lijstje: de oliebollen van de Lidl krijgen een 7,1 met als eindoordeel ‘lekker smeuïg.

Wil je weten waar je de állerlekkerste oliebol aller tijden koopt? Dan moet je dit even lezen!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay