Naomi

My Authentic Greek Yoghurt van Kri Kri is uniek

Iedereen wil een lang en gezond leven leiden en wij willen je graag een geheimpje verklappen. Het geheim is namelijk: My Authentic Greek Yoghurt van Kri Kri. Deze yoghurt heeft alles wat andere yoghurts in Griekse stijl niet hebben en we zullen je laten inzien waarom dit zeker de moeite waard is om te proberen.

Nieuw

My Authentic Greek Yoghurt van Kri Kri stond eerder bekend onder de naam “Yogood”, maar het is verbeterd en daar hoort natuurlijk een nieuwe naam bij. Deze Griekse yoghurt wordt geproduceerd in Noord-Griekenland en daar komt de melk ook vandaan. De verse melk wordt maximaal veertig kilometer van de fabriek gehaald en hierdoor kan het hele productieproces plaatsvinden in 24 uur na het melken van de koe. Dit garandeert de versheid en kwaliteit van deze heerlijke yoghurt!

Uniek

Naast die kwaliteit is juist het unieke recept hetgeen dat deze yoghurt zo speciaal maakt. Je krijgt veel calcium en eiwitten binnen, terwijl je geniet van deze heerlijk romige yoghurt. Deze Griekse yoghurt bevat enkel melk en levende culturen (Streptococcus thermophilus and Lactobacillus bulgaricus). Die culturen zijn essentieel voor je verteringsstelsel en ze geven je imuunsysteem en boost. 

Heerlijk

Kies voortaan dus altijd voor My Authentic Greek Yoghurt, want enkel de authentieke Griekse yoghurt van Kri Kri zorgt voor een goed en evenwichtig begin van de dag. Gebruik ‘m als basis voor een smoothie of je ontbijtgranen en zelfs zonder iets erin is-ie om van te smullen.