Christel

  • Restje pizza: 3 tot 4 dagen
  • Tonijnsalade: 3 tot 5 dagen
  • Salade: 3 t ot 5 dagen
  • Geopende zak spinazie: 3 tot 5 dagen
  • Ongeopende zak spinazie: 5 tot 7 dagen
  • Gekookte rijst: 5 tot 7 dagen
  • Aardbeien: 5 tot 7 dagen
  • Asperges: 5 tot  7 dagen
  • Bananen: 2 tot 9 dagen
  • Geopende verpakking met hot dogs: 7 dagen
  • Ongeopende verpakking met hot dogs: 1 tot 2 weken

  • Komkommer: 1 week
  • Hard gekookt ei: 1 week
  • Gebakken bacon: 1 week
  • Druiven: 5 tot 10 dagen
  • Paprika: 1 tot 2 weken
  • Tortillas: 7 tot 10 dagen mits ze goed zijn opgeborgen
  • Avocado: 7 tot 10 dagen (het hangt er vanaf hoe rijp de avocado’s zijn gekocht)
  • IJsbergsla: 7 tot 10 dagen
  • Tomaten: 2 weken
  • Yoghurt: 2 tot 3 weken
  • Geopende blik met artisjokken: 2 tot 4 weken
  • Eieren: 3 tot 5 weken zolang ze nog in de schaal zitten
  • Augurken nadat ze geopend zijn: 1 maand
  • Sinaasappels: 1 tot 2 maanden
  • Appels: 1 tot 2 maanden
  • Citroenen: 1 tot 2 maanden
  • Boter: 1 tot 3 maanden
  • Kaas: 6 maanden
  • Sriracha: 1 jaar, na vier maanden gaat-ie wel minder pittig smaken
  • Jam: 1 jaar na het openen

Tuurlijk zijn hier uitzonderingen op. Als je na een paar dagen het eten uit je koelkast niet meer vertrouwd, kun je het beter weggooien. Benieuwd hoe lang je eten in de diepvries kunt bewaren? Dat lees je hier!

Pagina 2/2

Lees ook: Citroenpers in huis? Dan gebruik je deze waarschijnlijk je hele leven al verkeerd

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Purewow | Beeld: Pixabay