Heb jij de Bulletproof koffie al geprobeerd?

We wisten dat (met mate) koffiedrinken goed is voor je gezondheid; je krijgt er energie van, het helpt bij de vetverbranding en je kunt er fysiek beter door presteren. Maar dat koffie je ook zou kunnen helpen met afvallen, dat wisten we nog niet! 

Toch schijnt het dat, als je dit ingrediënt toevoegt aan je koffie, het je kan helpen met het kwijtraken van een aantal kilo’s.

Bulletproof

Door olie en boter in je koffie te stoppen zou je zomaar eens een paar kilo kwijt kunnen raken. In Amerika is het al een trend; bulletproof koffie. Bulletproof koffie is gewoon zwarte koffie waar je 2 eetlepels pure boter en 2 eetlepels olie aan toevoegt. Of het lekker is, is nog te betwisten maar ervan afvallen kun je zeker. Maar één zo’n kopje koffie bevat 500 calorieën en 51 gram vet, hoe kun je er dan van afvallen?

Afvallen

Het brein achter de vreemde koffie met boter en olie, Dave Asprey, haalde het idee voor het drankje uit Tibet en besloot het thuis ook iedere ochtend te drinken in plaats van zijn ontbijt. De rest van de dag dronk en at hij gewoon normaal. Naar eigen zeggen viel hij hierdoor kilo’s af. Door het drankje in de ochtend te drinken raak je verzadigd en eet je de rest van de dag minder. De bulletproof koffie heeft inmiddels al een hele schare fans opgebouwd die zweren bij het vullende drankje. Wij vinden het maar een apart idee, zou jij het uitproberen?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Pexels