Dit vinden wij helemaal niet erg

Koffie is niet voor iedereen weggelegd. De smaak kan je gewoon tegenstaan en dat is helemaal niet erg. Gelukkig kun je altijd nog thee drinken, maar wat als ook dat je niet ligt? Hoe kom jij dan aan die energieboost die je de dag door helpt? Deze tips zijn ook heel geschikt als je wel koffie lust, maar je cafeïne-inname juist wat wil verminderen.  

Met dit voedsel krijg jij ook een energieboost!

Kaas

Wij werden intens vrolijk van het eerste voedingsmiddel. Kaas geeft dankzij het aminozuur tyramine een enorme boost. Het houdt je bloeddruk op peil, waardoor je geen last krijgt van de befaamde en beruchte suikerdip en het zorgt ervoor dat je alerter bent en blijft. En het is gewoon erg lekker, dat helpt natuurlijk ook voor je algemene gestel.

Zalm

Ook een lekker zalmpje doet je lichaam erg goed. Door de omega-3 vetzuren bescherm je niet alleen je hart en vaten, maar je versnelt ook je vetverbranding. Door die vetverbranding geef je je lijf een energieboost en daardoor verbrand je nóg meer calorieën.

Hagelslag

Zin in een broodje? Beleg die dan met pure hagelslag. In de pure variant zitten namelijk essentiële antioxidanten die een ontstekingsremmende functie hebben en daarbij bevat cacao ook theobromine en die stof geeft jou energie.

Lees ook: Zo herken je de allerlekkerste mozzarella in de supermarkt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gastby | Beeld: pxhere