Rowan Hattu

Tja…

Er bestaan over de hele wereld best wat gekke snacks. Maar als we naar Nederland kijken, dan spant de Action daar toch echt wel de kroon. Hoewel je het misschien niet meteen zou verwachten, heeft de winkelketen best een aantal gekke snacks in hun assortiment. Wij sommen de gekste voor je op. 

Dr. Candy Squeezy Pop

Action heeft best wel wat snoep in de schappen liggen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch viel deze wel meteen op. Zo is dr Dr. Candy Squeezy Pop een lolly én snoepgel in één. Wanneer je dus in deze verpakking knijpt, proef je niet alleen de lolly, maar ook de zoete snoepgel wat er binnenin zit.

Dr. Candy Squeezy Pop

Action

Chupa Chup-frisdrank

Ook de Chupa Chups blikjes mogen niet ontbreken in dit rijtje. Zo kennen we Chupa Chup voornamelijk van de lolly’s, maar Action verkoopt deze ook in de frisdrank-variant. Tja, het is maar wat je lekker vindt, toch?

Chupa Chups Sour Green Apple

Action

Candy Can Wonka sparkling drink Caramel Fudge

Maar dat is niet het enige gekke drankje wat de winkelketen verkoopt. Zo verkopen ze ook frisdrank genaamd Candy Can Wonka sparkling drink Caramel Fudge. Ja, de naam zegt het al: het is frisdrank met een caramel fudge smaak. Het positieve? Het drankje is wél suikervrij. Bijzonder…

Candy Can Wonka sparkling drink Caramel Fudge

Action

Great Ocean makreelfilet in tomatensaus

Maar de Action heeft niet alleen zoetige snacks, ook bestaat hun assortiment uit hartige snacks. Zo ligt er bijvoorbeeld ook Great Ocean makreelfilet in tomatensaus in de schappen. Ja, ook dat lees je goed. “Heerlijk op brood, maar net zo geschikt voor een smakelijk diner!”, zo klinkt de beschrijving. Uhm, smaken verschillen?

Great Ocean makreelfilet in tomatensaus

Action

Dr. Candy Atomic Sour Spray

Als laatste kan deze Dr. Candy Atomic Sour Spray ook niet ontbreken. Met een druk op de knop lanceer je een verrassende smaakexplosie in je mond. De spray is verkrijgbaar in verschillende smaken én is ook nog eens suikervrij.

Dr. Candy Atomic Sour Spray

Action

Lees ook: Ah oh: Consumentenbond heeft Albert Heijn gedagvaard

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Favor Flav | Beeld: Action, Adobe Stock