Dorien Ypma

Ben jij één van deze sterrenbeelden met een liefde voor eten?

Een heerlijke lunch buiten de deur met je partner, een gezellige high-tea met vriendinnen of een uitgebreid driegangendiner, we zijn er dol op. Waarbij de één kiest voor een culinair restaurant, gaat de ander liever een makkelijke maaltijd afhalen. Hoewel we allemaal wel van een heerlijk hapje en drankje houden, zijn deze sterrenbeelden échte foodies.

Stier

Een Stier houdt wel van een beetje luxe en comfort op het gebied van eten. Dit sterrenbeeld heeft dan ook een verfijnde smaak. De stier heeft een behoorlijke voorkeur als het om voedsel gaat. Smaken, aroma’s en texturen: je houd je er altijd mee bezig. Zelf geniet je er ook van om in de keuken te staan, want met je geduldigheid bereid je met veel plezier een onbekend recept. Na het eten van een smaakvolle maaltijd weet jij altijd in geuren en kleuren te vertellen wat je van het gerecht vond. Bovendien weet jij de mooiste kiekjes te maken van eten, waarna je deze met je volgers deelt op social media. Je bent een échte food lover!

Kreeft

Wanneer een Kreeft ‘s ochtends wakker wordt, is eten het eerste waar dit sterrenbeeld aan denkt. ‘Waar heb ik zin in? Wat laat ik vandaag op m’n bordje verschijnen en hoe kan ik mijn ontbijt, lunch en diner zo lekker mogelijk maken?’ Het zijn allemaal vragen die meteen in je opkomen. Bij het ontbijt denk je al aan de lunch en bij de lunch zit je met je gedachten alweer bij het diner. Om jezelf te inspireren kijk je in je zelfgemaakte receptenboekje, welke je uiteraard nauwkeurig bijhoudt. Hoewel je graag een heerlijk gerechtje voor jezelf maakt, houd je er ook van om je geliefden in de watten te leggen door ze een smakelijk menu te serveren. Want jouw manier van liefde uiten is natuurlijk in de vorm van eten!

Leeuw

Een Leeuw maakt van elk diner een feestje. Je gaat dan ook graag een hapje buiten de deur eten en blijft het liefst zo lang mogelijk in een restaurant zitten. De ober heeft je volle aandacht wanneer hij de menukaart uitlegt en als je het verrassingsmenu van de chef-kok kunt kiezen, ben jij de eerste die daarvoor gaat. Eten proeven en uitproberen is helemaal voor jou weggelegd, en dit wordt nog een beetje versterkt wanneer je op reis bent in het buitenland. Je bent onwijs benieuwd wat de lokale bevolking eet in de stad of het land waar jij op bezoek bent. Tevens houd je ervan om naar hippe eetgelegenheden te gaan en daar gezien te worden. Jij weet als de beste de goede restaurants te vinden in de omgeving. Je bent een avontuurlijke foodie!

Lees ook: Déze chips- en wijnsoorten vormen de perfecte combinatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Adobe Stock