08 juli 2018

Bakspray is voor nog veel meer handig in huis

Voor elke kookfan is bakspray vrijwel onmisbaar in de keuken. Deze spray is superhandig voor het invetten van bakplaten, bakvormen, wafelijzers en ovenschalen. De bakspray voorkomt dat je bakcreaties niet aan de randen blijft plakken en het mooi, egaal uit de vorm of schaal komt. 

Onmisbaar dus! Maar wist je al dat je bakspray ook hier voor kunt gebruiken?

Verfvlekken

Heb je flink lopen klussen en verven in huis? Dan is het onvermijdelijk dat je handen onder de verfvlekken zitten. Met alleen wat water en zeep krijg je deze hardnekkige vlekken helaas niet van je handen af. Een perfecte oplossing voor deze lastig te verwijderen verfvlekken is bakspray. Spray wat bakvet op je handen, laat een paar seconden intrekken en veeg de verfvlekken zo van je handen af met een stuk keukenpapier.

Vaste sloten

Een grote frustratie is als het slot in je deur, van de fiets of auto na verloop van tijd moeizaam en stroef openen en sluiten. Toch nemen we vaak niet de moeite om hier iets aan te doen en is het goed mogelijk dat de sleutel afbreekt in het slot. Hier wordt natuurlijk niemand blij van. Voorkom deze frustraties daarom door gewoon wat bakspray in het slot de spuiten. Steek je sleutel opnieuw in het slot, et voilà je deur, fiets of auto zal weer gemakkelijk openen en sluiten.

Benieuwd wat je nog meer met bakspray kunt doen? Lees dan snel verder op de volgende pagina!

Pagina 1/2