Zo’n luchtige en zachte citroencake heb je nog nooit gegeten! Dit moet je echt proberen!

Desy

Zo maak je het:

Verhit de oven voor op 175 graden en vet een cakevorm in met boter of bakspray. Zeef de bloem, het bakpoeder, de gember en het zout in een kom en zet dit aan de kant. Meng de boter en 200 gram suiker in een kom en mix de eieren erdoorheen.

Voeg citroenschil en Grand Marnier toe. Doe dan de karnemelk in de kom en voeg de bloem toe terwijl je blijft mixen. Giet het beslag in de ingevette bakvorm en zet deze in de voorverwarmde oven. Bak 50 minuten in de oven en laat afkoelen. Meng het citroensap en de resterende suiker in een kommetje totdat de suiker oplost. Druppel dit mengsel over de nog warme cake en laat in zijn geheel afkoelen. Lekker met een flinke toef slagroom!

Pagina 2/2

Lees ook: Dit gevulde stokbrood is zó ontzettend lekker! Een traktatie voor het hele gezin

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Allrecipes | Beeld: videostill