Christel

Ontzettend lekker en heel erg makkelijk om te maken

Zowel gebakken als ongebakken cheesecake is heerlijk, maar vooral de zelfgemaakte variant is goddelijk. Gelukkig is het maken van cheesecake helemaal niet moeilijk. Vooral wanneer je ‘m in de Airfryer maakt is het een fluitje van een cent. Sla de volgende ingrediënten maar alvast in!

Wat heb je nodig?

  • 450 gram roomkaas
  • 230 milliliter gecondenseerde melk
  • 65 gram Maria biscuits, verkruimeld
  • 30 gram ongezouten boter, gesmolten
  • 15 gram suiker
  • 1 groot ei
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 1 theelepel vanille-extract

Wat moet je doen?

  • Verwarm de Airfryer voor op 180 graden.
  • Doe de verkruimelde biscuits, boter en suiker in een kom en roer dit tot een geheel.
  • Bekleed een speciaal bakblik voor de Airfryer met bakpapier en verdeel daarna de koek kruimels over de bodem, druk de kruimels aan met een lepel.
  • Bak de bodem daarna vier minuten in de Airfryer.
  • Maak ondertussen de vulling. Doe de roomkaas en gecondenseerde melk in een kom en mix dit tot een geheel.
  • Voeg daarna het ei, de vanille-extract en de citroenrasp toe en roer dit door het roomkaasmengsel.
  • Schenk het mengsel vervolgens in het Airfryerblik.
  • Verwarm de Airfryer voor op 160 graden en bak de taart in 20 minuten gaar.
  • Laat de taart afkoelen en laat de cheesecake vervolgens 2 á 3 uur opstijven in de koelkast.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: GoWiseUsa | Beeld: Videostill