Sabine

Een smaakexplosie gegarandeerd

De basis voor een goede tosti is natuurlijk brood met kaas. Velen voegen er nog een plakje ham aantoe en besmeren het broodje met wat boter om ‘m knapperig te krijgen in het tosti-ijzer. Soms wordt er ook nog pesto toegevoegd aan het lekkere broodje en ook andere variaties zijn de tostiliefhebber niet vreemd. Maar dit hebben de meesten nog nóóit op hun geliefde broodje gedaan.

Waarschijnlijk heb je de ingrediënten al in huis.

Smaakmaker

Dat ene wat je op je tosti moet doen? Een lekker laagje mosterd en heel dun gesneden appel! Het plakje ham wordt dan wel achterwege gelaten en je zult een heerlijke broodje krijgen. Vind je appel een beetje te veel van het goede? Dan kun je er ook voor kiezen om dit te vervangen door dun gesneden ui.

Boter

Maak je een tosti? Vergeet dan ook niet om beide kanten van de tosti in te smeren met boter! Het wordt ook heerlijk wanneer je geen boter gebruikt, maar dat likje boter zorgt ervoor dat je tosti nog knapperiger wordt. Ook lekker: in plaats van boter mayonaise gebruiken!

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Real Simple | Beeld: videostill