Zo wordt aftellen naar Kerst wel héél smakelijk

Eerlijk is eerlijk: er komen nog flink wat feestdagen aan voor het echt Kerstmis is. Maar tussen Sinterklaas, Halloween, Sint Maarten en Chanoeka door, tellen we stiekem alvast af naar Kerst. Gezellig met familie of vrienden bij elkaar, heerlijk eten op tafel…was het elke dag maar Kerst! We moeten echter nog even geduld hebben, maar met de adventskalender van Tony’s Chocolonely moet dat vol te houden zijn.

Tony’s Chocolonely adventskalender

Je kunt adventskalenders tegenwoordig in alle soorten en maten vinden. Zo zijn er onder andere aftelkalenders met speelgoed, beauty-producten, en natuurlijk állerlei lekkers. Zo hebben we in voorgaande jaren adventskalenders gezien met bijvoorbeeld speciaalbier en wijn. En wat zij kunnen, dat kan Tony’s Chocolonely natuurlijk ook, moet het bedrijf gedacht hebben. Daarom is nu de Tony’s Chocolonely Aftelkalender geïntroduceerd.

tony's chocolonely adventskalender

Beeld: Tony’s Chocolonely

Aftellen maar!

In de kalender vind je voor elke dag van 1 tot en met 24 december een deurtje waarachter je zo’n heerlijk reepje van Tony’s Chocolonely aantreft. Natuurlijk zitten hier ook favorieten tussen als de chocolade met karamel-zeezout, met pretzel, noga, framboos, en knettersuiker. Ook klassiekers als witte chocolade, pure chocolade en melkchocolade vind je achter de luikjes.

Waar en wanneer?

De Tony’s Chocolonely Aftelkalender is nu al te bestellen via hun website of via bijvoorbeeld Bol.com of andere online snoepwinkels. Of de adventskalender van Tony’s Chocolonely ook in Nederlandse supermarkten komt te liggen moeten we nog even afwachten. Voor lezers in België of in de buurt van de Belgische grens is er wel goed nieuws, want zij kunnen gewoon naar de Carrefour.

Lees ook: Goed nieuws: Nutella brengt nieuwe lekkernij uit

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: TagMag | Beeld: Unsplash / Tony’s Chocolonely