Sunayna

Dit heb je nodig:

  • 1 blik perziken
  • 1 pakje boter
  • 1 doosje cakemix vanille

Natuurlijk heb je ook een ovenschaal nodig. Voor de variatie kan er zoals eerder gezegd, gekozen worden voor verschillende soorten fruit of een andere smaak cakemix.

Zo maak je het:

  1. Doe de perziken met het vocht in de ovenschaal.
  2. Strooi hier de cakemix overheen en zorg ervoor dat het egaal verspreid is over de schaal met perziken.
  3. Snijd de boter in plakjes en leg de plakken verspreid op de cakemix.
  4. Plaats de ovenschaal in de oven voor ongeveer 30 tot 40 minuten in de oven op 180 graden. Houd het wel goed in de gaten, want het bakproces kan heel snel gaan.
  5. Klaar is je dessert, laat het even afkoelen en serveer het met een bolletje ijs of een flinke toef slagroom.


Pagina 2/2

Lees ook: Dit is de beste manier om je perziken te bewaren!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Pexels