Maayke

Een aardappel met een verrassende ‘twist’

Bij de echte Efteling- of Walibi-fans onder ons gaat er vast een lichte branden bij het zien van deze aardappel-variant. Iets dat er zo ingewikkeld uit ziet blijkt dus ontzettend makkelijk te zijn om zelf klaar te maken. Vanaf nu geen saaie gekookte aardappelen meer bij het avondeten, maar deze twistende aardappelen op een stokje!

Deze aardappelen zijn zo klaar en ook nog eens erg makkelijk om te maken!

Satéprikker
Pak een mes en snij de aardappel tot je met je mes bij de prikker komt. Laat het mes erin zitten en draai de aardappel langs je mes om zo een spiraal te maken. Ga hiermee door tot je van de ene kant naar de andere kant bent gegaan. Hoe dunner de plakjes, hoe krokanter je aardappel.

In de oven
Besprenkel de aardappel met wat olie en doe dit nu 12-15 minuten in de oven op 160 graden. Ze zijn direct te eten! Je kunt er nog wat zout op doen voor de smaak. Eet smakelijk!

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Dave Hax |  Beeld: Videostill