Ingrediënten
  • 10 biscuitjes
  • 480 milliliter melk
  • 1 theelepel speculaaskruiden
  • 200 gram pompoenpuree
  • 250 gram roomkaas
  • 60 milliliter karamelsaus
  • 50 gram suiker
  • 500 milliliter slagroom
  • 3 zakjes kloppudding vanille
  • Een handje pecannoten
Naomi
20 min.
6 pers.
Ingrediënten
  • 10 biscuitjes
  • 480 milliliter melk
  • 1 theelepel speculaaskruiden
  • 200 gram pompoenpuree
  • 250 gram roomkaas
  • 60 milliliter karamelsaus
  • 50 gram suiker
  • 500 milliliter slagroom
  • 3 zakjes kloppudding vanille
  • Een handje pecannoten

Deze cheesecake-lasagne is echt goddelijk!

Herfstrecepten voor het avondeten hebben we genoeg. Pompoensoep, champignonpasta, we hebben het allemaal. Wat nog miste was een passend toetje. We gingen op zoek en kwamen dit herfstige toetje tegen. Niet alleen de kleuren doen ons denken aan de herfst, ook het verrassende ingrediënt is super populair in dit seizoen. En laat dit ingrediënt nou net perfect passen in deze cheesecake-lasagne!

We gaan een cheesecake-lasagne maken met… pompoen!

Wat moet je doen?

  • Meng de roomkaas en de suiker met een handmixer.
  • Voeg de slagroom toe en meng het geheel tot een gladde massa op yoghurt dikte en zet het opzij.
  • Meng in een aparte kom de melk, kloppudding, pompoenpuree en de speculaaskruiden.
  • Maak nu laagjes. Eerst een laagje van het slagroommengsel, een laagje karamel, dan een laagje biscuit en vervolgens het pompoenmengsel. Doe dit tot alles op is en eindig met een laagje karamel.
  • Strooi er wat pecannoten overheen.
  • Geniet ervan!

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron en beeld: Delish, videostill