Christel

Wij zijn dol op het aspergeseizoen!

We zijn asperges nog lang niet beu en gaan daarom lekker verder met het uitproberen van verschillende recepten. Lust jij ook zo graag groene asperges en ben je dol op pittig eten? Dan is deze pittige, groene aspergequiche met spekjes echt wat voor jou.

Wat heb je nodig?

Voor de korst:

  • 5 middelgrote aardappelen
  • 1 ei
  • zout
  • peper

Voor de vulling:

  • 340 gram spekjes
  • 250 gram asperges
  • 5 grote eieren
  • 180 milliliter melk
  • 180 milliliter slagroom
  • 100 gram geraspte kaas
  • 30 milliliter tabasco
  • 8 gram dille
  • 8 gram peterselie
  • halve ui
  • boter om in te vetten
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak
  • knoflookpoeder naar smaak


Pagina 1/2