Naomi

Deze combinatie is hemels!

Dat sommige combinaties echt goddelijk zijn, hoeven we jou niet te vertellen. Brood, knoflook en kaas gaat gewoon perfect samen. Dat is nu ook weer het geval in dit heerlijke gerecht. Je doopt gewoon je pizzabroodje in de kaas en smikkelen maar! 

Waar wacht je nog op?

Wat heb je nodig?

  • 1 rol pizzadeeg
  • 250 gram roomkaas
  • 200 gram mozzarella
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 100 gram ricotta
  • 50 gram basilicum
  • 6 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel rode peperpuree
  • 100 gram boter, gesmolten
  • 50 gram peterselie

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Verdeel het pizzadeeg in 12-14 balletjes en rol deze balletjes tot wormpjes. Maak hier vervolgens knopen van en leg die in de buitenrand van de ingevette ovenschaal. Bedek het met vershoudfolie en laat het 30 minuten rusten.
  • Meng in een middelgrote schaal de roomkaas, mozzarella, parmezaansekaas, ricotta, basillicum, rode peper en 3 teentjes knoflook samen.
  • Smelt de boter en voeg hier de rest van de knoflook en de peterselie aan toe.
  • Smeer het botermengsel over de deegballen en giet het kaasmengsel in het midden.
  • Bak het geheel in 20 minuten goudbruin en gaar en zet dan nog 2 minuten de grillstand aan.

Lees ook: Koolhydraatarme pizzasnacks? Het kan op deze manier!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: tasty | Beeld: videostill tasty