19 april 2017

Ontbijten met kaneelbrood!

Vaak zit er voldoende variatie in ons avondeten maar blijven we bij het ontbijt toch naar dezelfde producten grijpen. Zonde, want ook ‘s ochtends kan je lichaam wel een gevarieerd voedingspatroon gebruiken! Maak jij ook iedere ochtend weer dezelfde boterham klaar? Dan is deze ontbijt-kaneelcake echt iets voor jou!

Dit heb je nodig (voor 12 plakjes)

  • 250 gram bloem
  • 200 gram suiker
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1/2 theelepel baking soda
  • 1 1/2 theelepels kaneel
  • 1 theelepel zout
  • 240 ml karnemelk
  • 60 ml plantaardige olie
  • 2 eieren
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 2 eetlepels witte suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 theelepels margarine

Pagina 1/2