Christel

Markeer 11 november in je agenda!

Kinderen vieren Sint-Maarten door op 11 november met prachtige lampionnetjes langs de deuren te gaan en een liedje te zingen. Als beloning voor hun zangkunsten krijgen ze een snoepje of een klein cadeautje. Hoewel veel volwassenen ook erg blij worden van een snoepje, geldt het zingen voor een lekkernij helaas niet voor hen. Gelukkig verzacht McDonald’s die pijn met deze actie.

Zingen voor een burger 
Iedereen is zo nu en dan wel te porren voor een heerlijke burger van McDonald’s. Ben jij dol op het eten van McDonald’s? Dan hebben we wellicht heel goed nieuws voor je. Bij McDonald’s in Hoorn kun je voor nop een hamburger of ijsje krijgen! Althans, je hoeft er niet voor te betalen maar je moet er wel wat voor doen. Gezien het die dag Sint-Maarten is krijg je alleen een gratis hamburger of ijsje als je een leuk Sint-Maarten-liedje zingt aan de kassa in het restaurant of in de McDrive.

Helaas geldt deze actie echt alleen bij de McDonald’s in Hoorn, dus als je in (de buurt) woont van Hoorn heb je geluk. De actie geldt van 16:00 tot 22:00 uur en er is géén leeftijd aan verbonden. “Iedereen die zingt, krijg een ijshoorntje of hamburger. OP=OP”, laat fastfoodketen op Facebook weten. Woon je helaas niet in de buurt van Hoorn? Dan kun je wellicht zelf deze imitatie hamburger van McDonald’s maken.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels