17 mei 2017
90 min.
8-12 pers.

Monchourolletjes zijn makkelijk en overheerlijk!

Monchourolletjes zijn heerlijk voor een avondje op de bank. Zorg wel dat je ze eventjes goed laat opstijven in de koelkast. Dat maakt ze nog lekkerder… Probeer het maar eens!

Wat moet je doen?

  • Snijd de ui en de augurk zo fijn als je kan.
  • Voeg de monchou, de gesneden augurk en de ui samen en breng dit op smaak met peper en zout. Meng het geheel goed door elkaar met een vork.
  • Leg een plakje ham op een bord en doe er 1 eetlepel monchoumengel in de lengte op het plakje.
  • Rol het plakje op en herhaal deze stappen tot je monchou op is.
  • Dek de rolletjes af met wat huishoudfolie en zet het sowieso een uur in de koelkast, zodat de monchou weer kan opstijven.

Nog meer borrelhap-inspiratie nodig? Probeer deze champignons met roomkaas dan eens!

Lees ook: Te veel gegeten? Déze tips verminderen je volle gevoel!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest! 

Bron: Bakken met Jolanda | Beeld: videostill 

Ingrediënten
  • 4 pakjes Monchou (op kamertemperatuur)
  • 5 pakjes vierkante ham óf salami
  • 1 fijn gesnipperde ui
  • 1 fijn gesnipperde augurk
  • Zout en peper naar smaak